עופר חיון, שחקן קולנוע, טלוויזיה ותאטרון (שעת נעילה, מנאייכ, להיות איתה ועוד), מזמין אתכם לפגישה אישית במהלכה ילמד אתכם על משחק מול מצלמה, ניתוח דמות ועוד ותרומה לעמותות לבחירתכם!!

משך החוויה - כשעה 

מועד ומיקום - במרכז, יתואם בין האומן לזוכה בכפוף למגבלות משרד הבריאות 

מימוש החוויה - במהלך 12 חודשים ממועד הזכייה 

קרדיט צילום: ערן לוי, בועז עוזרי

כנסו ללינק- עופר חיון- הרצאה מרתקת "בין משחק לחיים" https://www.yeda-bamedya.com/ofer-hayon/

מבלי לגרוע מתנאי השימוש באתר ובתקנון PAAMBA, תנאי המכירה ותנאי האחריות לחוויות ספציפיות יהיו כפופים גם לעדכונים שפורסמו / יפורסמו במהלך המכירה הפומבית באתר החברה ו/או במדיות השונות.
באחריות המציע לעקוב אחר הפרסומים באתר החברה (www.paamba.com).
בהגשת הצעתך ו/או השתתפות במכירה, הנך מאשר/ת שאת/ה מקבל ומסכים לתנאי המכירה, תנאי האחריות ותקנון PAAMBA.

צלם נכבד, "פעם בחיים" עושה שימוש בתמונות באתר וברשתות החברתיות בהתאם לחוק זכויות יוצרים, ומעניקה קרדיט צלם בהתאם לכך. ככל ויש הסתייגות מהאמור - אנו מזמינים אותך לפנות אלינו ואנו נסיר / נשנה / נעדכן את התמונה במידת הצורך.

בהצלחה בהגשמת החוויה!

היסטוריית ההצעות לחוויה

דירוג
שם המציע
סכום ההצעה
מועד
  • דירוג
    1
    שם המציע
    Michal.M
    סכום ההצעה
    860
    מועד
    26/10/2021 09:53:31
  • דירוג
    2
    שם המציע
    Gali.B
    סכום ההצעה
    755
    מועד
    30/08/2021 14:04:43
  • דירוג
    3
    שם המציע
    כלנית.כ
    סכום ההצעה
    655
    מועד
    27/08/2021 18:45:12
  • דירוג
    4
    שם המציע
    מיכאל.ר
    סכום ההצעה
    555
    מועד
    16/08/2021 23:30:06
  • דירוג
    5
    שם המציע
    קובי.ד
    סכום ההצעה
    400
    מועד
    16/08/2021 20:37:54

הסתיים הזמן להגשת הצעות

המכירה הסתיימה

הצעה זוכה

860
Michal.M

מספר ההצעות

6 הצעות

הזוכה יוכל לבחור לסייע בתרומה לאחת מהעמותות

האגודה למלחמה בסרטן בישראל (ע"ר) נוסדה בשנת 1952 במטרה להקטין את התחלואה והתמותה ממחלת הסרטן ולשפר את איכות חיי החולים. האגודה הינה מוסד ללא כוונות רווח הפועלת הודות לתרומות הציבור וללא כל מימון מתקציב של משרד ממשלתי כלשהו.

עמותת אתגרים נוסדה בשנת 1995 ע"י נכי צה"ל ואנשי שיקום במטרה להעצים ולשלב חברתית אנשים עם מוגבלות באמצעות ספורט אתגרי בטבע. יעילות פעילותה של אתגרים נחקרה והוכחה ככלי להעצמה אישית, לחיזוק הביטחון והדימוי העצמי והרחבת היכולות בכל תחומי החיים. פעילות אתגרים פתוחה לכלל ציבור האנשים עם מוגבלות פיזית, קוגניטיבית, תקשורתית, נפשית וחושית ולכל הגילאים.                                                                                                                                      

כנפיים של קרמבו´ הינה תנועת נוער, מובילת שינוי חברתי, הראשונה והיחידה מסוגה בעולם, לילדים ונוער עם ובלי צרכים מיוחדים. בתנועה אלפי פעילים - ילדים,בני נוער וצעירים בשנת שירות  . פעילי התנועה רואים בכנפיים של קרמבו את תנועת הנוער שלהם ואינם מתייחסים לעשייה כ"התנדבות".

ארגון וראייטי מסייע לילדים עם צרכים מיוחדים ולמשפחותיהם. התמיכה שנותן הארגון לילדים עוזרת להם לתפקד טוב יותר, לפתח עצמאות, לתקשר, ללמוד ולהתפתח, ובסופו של דבר להשתלב בקהילה ובחברה הישראלית בצורה הטובה ביותר. במשך השנים עזר ארגון וראייטי לעשרות אלפי ילדים עם אוטיזם ,שיתוק מוחין, תסמונת דאון ולקויות אחרות, מכל המגזרים, העדות והדתות, להשתלב שיקומית וחברתית בחברה הישראלית.

אור שלום הוא ארגון ללא מטרות רווח המטפל בילדים ונוער בסיכון שהוצאו מבתיהם על ידי רשויות הרווחה ומטופלים במסגרות חוץ ביתיות עקב חוסר תפקוד הורי, הזנחה קשה, התעללות נפשית, פיזית ומינית. מעל 40 שנים, אור שלום שם לו למטרה להעניק לילדים אלו את כל מה שנמנע מהם – הגנה מידית, בית חם, יד מחבקת, משפחה עוטפת וכל מה שילד זקוק לו לצורך התפתחות תקינה וסיכוי אמיתי להווה ולעתיד טובים יותר.

עמותת Make-A-Wish Israel היא חלק מארגון בינלאומי שנוסד בארצות הברית בשנת 1980, שמטרתו הגשמת משאלות ליבם של ילדים בין הגילאים 3-18 הנלחמים במחלה מסכנת חיים. ​
בהגשמת המשאלה, שואפת העמותה להעניק חוויה עוצמתית ומשנת חיים, חוויה המעניקה תקווה, כוח ושמחה בתקופה הקשה בחייהם. במקומות רבים בעולם, רופאים מתייחסים להגשמת משאלה כאל חלק בלתי נפרד מהטיפול התומך. בישראל, פועלת העמותה מאז שנת 1996 והגשימה 4,000 משאלות משנות חיים לילדים חולים. 

הקרן לרווחה לנפגעי השואה בישראל היא עמותה שהוקמה על ידי ניצולי שואה עבור ניצולי שואה. הקרן נוסדה בשנת 1991 והחלה לפעול בשנת 1994 בסיוע מרכז הארגונים של ניצולי השואה ובשיתוף ועידת התביעות, במטרה לסייע לניצולי השואה. בישראל חיים כיום 189,500 ניצולי שואה בישראל מתוכם כ- 25% חיים מתחת לקו העוני ומתקשים לחיות בכבוד.

התמכרות היא אחת ההפרעות הרפואיות השכיחות בעולם. היא גורמת לתחלואה גופנית ונפשית משמעותית, לעליה בתמותה ולנזק כלכלי ניכר.

מאות אלפי גברים, נשים, ילדים ובני נוער בישראל סובלים מהתמכרויות. הם לא לבד. סובלים איתם בני משפחותיהם, בני ובנות זוגם, שכניהם, חבריהם ועמיתיהם לעבודה. החברה הישראלית, על שלל המגזרים והשכבות הסוציו-אקונומיות שלה, סובלת מההשלכות השונות שיש להתמכרות.

לכן, הקמנו בארץ מרכז שיהיה ראש חץ בנושא ההתמכרויות בישראל. שותפים לדרך ולמטרות הם המרכז הרפואי לב השרון והמרכז הבינתחומי הרצליה (IDC).

"עמותה למשחקים מיוחדים - ישראל" מקיימת פעילות ספורט עממית ותחרותית לאנשים עם מוגבלות שכלית, מוגבלות פיזית, אוטיזם ותסמונת דאון (ילדים החל מגיל 8, נוער ובוגרים) ב - 18 ענפי ספורט מגוונים המותאמים לרמת היכולת שלהם.מטרתה העיקרית של פעילות העמותה הנה לקדם ולהעצים את יכולותיהם של אנשים אלו באמצעות אימוני ספורט ותחרויות, ובכך לתרום להעלאת יכולתם הגופנית, חוסנם הנפשי, תפקודם כעצמאים וקבלתם כשווים בחברה. להיותם מקור גאווה למשפחותיהם ולמסגרות התומכות. ההשתתפות במסגרת פעילויות העמותה הנה ללא תשלום.אמונה - הזדמנות - אהבה - הצלחה

 

אנחנו מאמינים בלהט, שכדי להביס את הסרטן, חולה זקוק לחוסן נפשי באותה מידה שהוא זקוק לרפואה. גדולי הרפואה והמדע תומכים בגישה שלנו.מהסיפור האישי שלנו למדנו איך כאב פיזי, חולשה ופחד מרסקים את הנפש. חולי סרטן שמרגישים שאיבדו את אישיותם ואת השייכות שלהם - מאבדים את הרצון לחיות. הורים שהקושי והחרדה מדלדלים את משאבי האמונה והתקווה שלהם, חסרים את הכוחות והיכולת לתמוך בילד.
 

עמותת S.O.S חיות הוקמה במטרה לסייע לכלבים ולחתולים חסרי בית ולשפר את מצב בעלי החיים בארץ.  

S.O.S חיות נלחמת על חיים ואיכות חייו של כל כלב או חתול.  עמותת S.O.S  חיות היא הראשונה בארץ שפעלה ללא מכלאות, מתוך עקרון ואמונה שעל בני האדם לשאת באחריות, לא לנטוש בעלי חיים ולראות במכלאה מוצא אחרון.

'חלאסרטן' הוא המקום היחיד בישראל המיועד רק לחולי סרטן צעירים.

בכל יום 10 צעירים בגילאי 18-44 מתבשרים שהם חולים בסרטן, והמספרים עולים מידי שנה.

מערכות הטיפול והתמיכה במדינת ישראל עדיין לא מכירות בקטגוריית הגיל הזו כאוכלוסייה בעלת צרכים ייחודיים. 

חזון אקים:

לעשות את החברה הישראלית מקום טוב יותר
לאנשים עם מוגבלות שכלית ולבני משפחותיהם:
חברה מכבדת, חמה ומקבלת, המאפשרת מימוש עצמי.
מתוך הכרה בשונות ומחויבות לשוויון הזדמנויות.

עוד חוויות